fbpx

Sommarens sista bröllopsfotografering gjorde jag i Tibble utanför Leksand i Dalarna. Det var Nilam och Gabriel som gifte sig i strålande sol. Eftersom det regnat hela natten och fram till vigseln får man säga att man hade tur med vädret.

Brudpar i Tibble efter bröllopet. Foto Magnus Stålberg
Brudpar hand i hand efter bröllop i Tibble. Foto Magnus Stålberg

När Anna och Oskar gifte sig var jag anlitad som fotograf hela dagen. Det var dessutom första gången jag fotade ett bröllop i Torsångs vackra kyrka. Vi tog bröllopsporträtten i Frostbrunnsdalen i Borlänge. Bortsett från en kort skur höll sig regnet borta.

Oskar och Anna i Frostbrunnsdalen. Bröllop. Foto Magnus Stålberg.
Brud i brudklänning går i Frostbrunnsdalen i Borlänge. Foto Magnus Stålberg
brudpar brollop torsang borlange

Den 15 juli gifte sig Jenny och Erik vid Rankhyttans herrgård. De anlitade mig för att ta bröllopsporträtten före vigselceremonin. Vi tog bilderna till intensiv fågelsång. Det kändes nästan som att vara i en tropisk skog.

Brudpar vid Rankhyttans herrgård. Fotograf Magnus Stålberg

Den 8 juli var det bröllop i Svärdsjö kyrka. Det var Anne och Daniel som gifte sig och jag var med som bröllopsfotograf under hela dagen. Vi började på salongen 59 Kvadrat i Falun. Efter det blev det porträttfotografering och ceremoni i Svärdsjö kyrka.

Brudpar Svärdsjö kyrka. Foto: Magnus Stålberg
Brudpar går ut genom kyrkporten i Svärdsjö kyrka. Foto: Magnus Stålberg

Årets första bröllopsuppdrag var i Sundborn där Sofia och Joakim gifte sig. Det blev en fantastisk dag med fotografering före bröllopet, under ceremonin och sedan resan med kyrkbåt till festplatsen.

Bröllop i Sundborn. Mottagning efter vigselceremonin. Foto: Magnus Stålberg
Brudpar i kyrkbåt efter bröllop i Sundborn. Foto: Magnus Stålberg

En av många fina sensommardagar gifte sig Isabella och Marco i Sundborns kyrka. Jag bevakade hela bröllopet. Här är några av bilderna.

Bruden ler under bröllop i Sundborns kyrka.
Bruden går i en tunnel av armar efter bröllop i Sundborn.
En varm blick vid bröllop i Sundborn.

Jag var med hela dagen när Hampus och Josefin gifte sig. Vi började i Tällberg där brudparets förberedelser dokumenterades av mig. Sedan följde vigsel i Leksands kyrka och efter det fest i Tällberg där jag bland annat tog porträtt på samtliga bröllopsgäster.

Brudpar vid gärdesgård i Tällberg.
Vigsel i Leksands kyrka.
Prästen skojar med tärnorna under vigsel i Leksands kyrka.
Brudpar på bryggan i Tällberg med Siljan i bakgrunden.

I ett fantastiskt väder gifte sig Jonas och Carin i Falun den 4 juni. Jag var anlitad som bröllopsfotograf och var med både före, under och efter bröllopet.

Bröllopsporträtt i Falun.
Bröllopsglädje i Falun.
Brudpar med dotter inför bröllop i Falun.
Närbild på brudpar i Falun.